Over JM Bijoux

JM Bijoux

JM Bijoux is opgericht in 2004 naar aanleiding van een uit de hand gelopen hobby: Sieraden maken met leer, metalen schuiven en sloten. JM komt van mijn voorletters en Bijoux spreekt voor zich. 

Daarnaast ben ik in 2020 begonnen met mijn tassenlabel JM Bags. Dit label bestaat uit handgemaakte, unieke en trendy tassen van echt leer. Ik volg met deze collectie de trends op de voet. Ook maak ik tassen op maat en kleur naar uw eigen wens. Neem hiervoor contact met mij op.

Wie ben ik

Mijn naam is Janneke en ik probeer via mijn passie voor trendy sieraden en tassen, anderen te enthousiasmeren om ook aan de slag te gaan met deze materialen. 

Workshops

Naast de verkoop van handgemaakte tassen en armbanden, geef ik ook workshops aan iedereen die wil leren hoe je zelf armbanden en tassen maakt met deze fantastische materialen. Ik doe dit bij u thuis of u komt met uw vriendinnen of vrienden naar mij. Alles in een ontspannen sfeer en vooral bedoeld om gezellig met elkaar iets moois en blijvends te creëren.  Heel leuk als vriendinnen uitje of als onderdeel voor een vrijgezellenfeest! Meer info vindt u onder het kopje WORKSHOPS bovenaan de pagina!

Onze modellen

Wij kopen geregeld nieuwe modellen sloten en schuiven en volgen daarmee alle nieuwe trends. Ook zorg ik voor een grote diversiteit aan leer en ook daarin volg ik de komende seizoenskleuren en mode trends. Kijk dus geregeld op de site voor het nieuwste op het gebied van fashion sieraden!

Rest mij u er op te wijzen dat ik altijd bereid ben u te adviseren wanneer u vragen heeft. Aarsel dus nooit mij te contacten. Dat kan eenvoudig via het contact formulier of u stuurt mij een e-mail, een Facebook-bericht of desnoods belt u mij.

Heel veel plezier met uw eigen gemaakte sieraden!

Warme groet,

Janneke Ertman

X